Lichtkoepels


Polyplast is geregistreerd plaatser voor koepels van Skylux en Velux. Polyplast plaatst nieuwe koepels in een bestaand dak maar vervangt ook bestaande koepels, met of zonder opstand. Dit kan zowel in hout, beton en steeldek met een volledige binnenafwerking in hout, gyproc of PVC.


Voorts bieden wij u ook een uitgebreid assortiment voor het realiseren van uw opengaande koepel, elektrisch dan wel manueel. Brandkoepels, rook- en warmteafvoersystemen behoren eveneens tot de mogelijkheden.


U hebt de keuze tussen meer dan 180 standaardafmetingen: rond, vierkant, rechthoekig, glashelder, opaal, heatstop, bol- of piramidevorm, acrylaat of polycarbonaat, enkel-, dubbel-,drie- of vierwandig in uitvoering, etc. Polyplast plaatst tevens de sterk isolerende EP 16 koepel die slechts een Kw heeft van 1,03!


Al onze koepels worden gemonteerd met de inbraakwerende one-wayschroef en unieke koepeldop, die inbraakvertragend werken. Ook is er de mogelijkheid om een pantserkoepel of een inbraakrooster te monteren.


Al onze koepels zijn gekeurd en voldoen aan de Europese norm EN 1873.

foto koepels